Wat kunt U van Code Oranje verwachten in de nabije toekomst?

Leestijd: < 1 minuten -

Zoals het hoort begint het werk in de haarvaten van de democratie: bij de burger en als eerste in de gemeenten. Tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen zullen dan ook vele lokale partijen powered by Code Oranje meedoen aan de lokale verkiezingen. Vanuit deze brede basis staat zullen wij ons – gesteund door de lokale mensen uit het land – richten op de provinciale en vervolgens landelijke verkiezingen. We bouwen het rustig op, een stevig een breed fundament is nodig voor een solide volkspartij.

Wij gaan als Code Oranje dus niet als landelijke partij meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dit past niet in onze visie op onafhankelijke lokale democratie, waar mensen vanuit allerlei pluimage zich inspannen om het beste te doen voor hun stad of dorp. Code Oranje staat voor politiek ván, vóór en mét de mensen die het betreft. Bottom-up in plaats van top-down!