Profvoetballer Lex Immers wil in Oranje

This content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: < 1 minuten -
Lex Immers, profvoetballer bij NAC Breda, heeft in een ludiek filmpje aangegeven dat zijn voorkeur uitgaat naar Oranje. Daarom stemt hij aanstaande woensdag Code Oranje. De vernieuwingsbeweging van Richard de Mos, in de peilingen kansrijk voor een aantal zetels, bestaat uit een heel netwerk van lokale partijen. In de Tweede Kamer wil de partij de directe leefomgeving voor mensen verbeteren door meer geld beschikbaar te stellen voor gemeenten om het voorzieningenniveau op peil te houden. De beweging maakt zich zorgen over het sluiten van ziekenhuizen, politiebureaus en bejaardentehuizen en wil meer agenten, zorgpersoneel en leraren. Daarnaast wil het met een bindend referendum en de gekozen burgemeester meer burgerinspraak.
 
Eerder speelde Immers voor onder andere ADO Den Haag en Feyenoord