Code Oranje kandidaat-Kamerlid Ingeborg Hoogveld op campagne in Emmen

ingeborg hoogveldThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: < 1 minuten -

Ombudspolitiek slaat aan

Code Oranje kandidaat-Kamerlid Ingeborg Hoogveld bezocht zaterdag Emmen. De vernieuwingsbeweging, die in diverse peilingen goed is voor een aantal zetels in de Tweede Kamer, sprak met bezoekers van winkelcentrum Emmerhout.

“Veel zwevende kiezers gesproken die positief reageerden op onze Ombudspolitiek. Eindelijk een vorm van politiek waar politici weer volksvertegenwoordigers zijn, die luisteren naar de wensen van bewoners, was de algemene tendens”, aldus Hoogveld.

Code Oranje wil met een netwerk aan lokale partijen in Tweede Kamer komen.

“Het zijn landelijke maatregelen die lokaal pijn doen. Het wegbezuinigen van politiebureaus, ziekenhuizen en bejaardentehuizen. De tekorten aan leraren, zorgpersoneel en agenten. Het met miljoenen korten van het gemeentefonds en te weinig aandacht voor krimpgebieden. Allemaal landelijk slecht beleid, waar wij wat aan willen doen”, aldus lijsttrekker Richard de Mos zelf.