Code Oranje pleit voor directe heropening van de terrassen

terras utrechtThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: < 1 minuten -

De Mos: “Laat de horeca met dit lekkere weer de terrassen opengooien!”

Nu met het lekkere weer mensen massaal naar buiten trekken, vindt Code Oranje dat de terrassen direct moeten worden geopend.

“Code Oranje – vandaag weer gepeild op een Kamerzetel- is van mening dat de terrassen per direct open moeten. Het is buiten gezellig druk, laat de door de coronamaatregelen zwaar getroffen horeca daar in een gecontroleerde omgeving in de buitenlucht van meeprofiteren”, aldus Code Oranje lijsttrekker Richard de Mos.

Code Oranje wil van lockdown, naar een lockin.

“Bescherm de kwetsbare mensen tegen Corona, geef hen voorrang op vaccinaties, maar breng het sociaal-economische leven weer op gang”, aldus De Mos, die ook wil dat cafés en restaurants krijgen deze zomer extra ruimte voor een terras. De gemeente Utrecht heeft de regels daarvoor al verlengd tot 1 november.