Advocaat Peter Plasman (Code Oranje) op campagne in Alkmaar

Peter PlasmanThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: 2 minuten -

Plasman: “Wij willen de directe leefomgeving van mensen verbeteren!”

Op uitnodiging van het Alkmaarse kandidaat-Kamerlid Femke Flietstra bracht advocaat Peter Plasman een bezoek aan de Kaasstad. Plasman is running mate bij de vernieuwingsbeweging van Richard de Mos, die kansrijk is voor een aantal zetels in de Tweede Kamer.

Plasman deelde folders uit en hield talloze straatinterviews.
“Mensen maken zich grote zorgen om hun directe leefomgeving. Politiebureaus, ziekenhuizen en bejaardentehuizen sluiten hun deuren. Er is een tekort aan leraren, agenten en zorgpersoneel. Door forse kortingen van het Rijk op gemeentelijke budgetten, holt het voorzieningen niveau achteruit. Daar maken mensen zich terecht zorgen over”, aldus de bekende advocaat, aan wie ook zorgen werden geuit over de tekortschietende zorg. “Of het nu gaat om jeugd-, ouderen- of thuiszorg, steeds was het geluid dat daar fors op wordt beknibbeld. Daar wil Code Oranje wat aan doen in de Tweede Kamer.”

Peter plasman
Peter plasman