Peter Plasman Clubhouse ‘manager’ Code Oranje: iedere avond van 20:00 tot 21:00

clubhouseThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: 2 minuten -

Kandidaat-Kamerlid Plasman: “Geweldig online alternatief voor de zaaltjes”  

De app Clubhouse is dé nieuwste sociale mediahit. Het exclusieve platform dat draait om live audio, groeide in relatief korte tijd uit tot een van de populairste netwerken van het moment. Kandidaat-Kamerlid voor Code Oranje en topadvocaat Peter Plasman was er als de kippen bij om het nieuwe medium te omarmen. Namens de vernieuwingsbeweging van lijsttrekker Richard de Mos, host hij nu iedere avond een Clubhouse sessie met Code Oranje gezichten als advocaat Sébas Diekstra, Tanya Hoogwerf en De Mos zelf.

Leden van Clubhouse kunnen verschillende virtuele ‘kamers’ betreden om mee te luisteren of deel te nemen aan een live gesprek over een specifiek onderwerp. Clubhouse laat maximaal vijfduizend mensen per kamer toe. “Het is een fantastisch nieuw social media platform, wat ook enorm snel groeit. Iedereen kan meeluisteren en mensen kunnen virtueel hun hand opsteken om een vraag te stellen”, zegt een enthousiaste Plasman die afgelopen zondag de eerste sessie van Code Oranje aan elkaar sprak met lijsttrekker Richard de Mos als hoofdgast. “Het enthousiasme van de mensen en de inhoudelijke vragen die gesteld worden, maken Clubhouse een geweldig alternatief voor de zaaltjes die we nu in verkiezingstijd helaas niet kunnen aflopen.”

De running-mate van Richard de Mos en bekende strafpleiter staat namens Code Oranje bij de virtuele Clubhouse deur en treedt daar op als spreker en moderator. Elke avond van 20:00 tot 21:00 zijn de deuren geopend om met wisselende kopstukken actuele thema’s te bespreken en wat langer in te zoomen op de standpunten van Code Oranje. Hou onze socials in de gaten om te zien wie er die avond zit!

Download hier de app (alleen voor Apple)