Code Oranje: “Kieskompas is ondemocratisch”

richard de mosThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: < 1 minuten -
De Mos: “Deze club sluit doodleuk 22 partijen uit!”
 
Code Oranje, de vernieuwingsbeweging van Richard de Mos, stelt dat het Kieskompas een ondemocratische club is die op slinkse wijze de verkiezingen wil beïnvloeden en de gevestigde orde daarbij wil beschermen.
 
“Kieskompas heeft van de 37 partijen slechts 14 partijen opgenomen in haar kieswijzer. Ze heeft dus 22 partijen doodleuk uitgesloten. Zo wordt het nieuwe partijen onmogelijk gemaakt om groot te worden bij de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart. Kieskompas (André Krouwel) helpt de status quo waar het de democratie zou moeten helpen. Te gek voor woorden”, aldus Richard de Mos. “Gelukkig zijn er kieswijzers die wél democratisch zijn en alle deelnemende partijen hebben opgenomen, zoals de stemwijzer van ProDeMos”