LEDENWERFACTIE: Code Oranje geeft leden 150 Gulden

guldenThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: 2 minuten -

“Wij hechten aan nostalgie, met een blik gericht op de moderne wereld”

Code Oranje is wellicht één van de snelst groeiende politieke bewegingen in Nederland. En om leden een warm gevoel van welkom te geven, strooit Code Oranje bij deze ledenwerving met de oer-Hollandse Gulden, de Nederlandse Bitcoin.

Er wordt nog wel eens gemijmerd over onze oude vertrouwde Gulden. Code Oranje wil laten zien dat het hecht aan nostalgie, maar dat de blik gericht is op de toekomst. De Bitcoin en dus ook de Nederlandse Bitcoin maken daar onderdeel van uit. Als ledenwervingsactie wordt aan ieder lid Gulden gegeven voor een tegenwaarde van €2,50, dat is nu maar liefst 150 Gulden.

Leden maken via de vertrouwde naam Gulden kennis met de digitale munt, de Nederlandse Bitcoin. Wat met de Bitcoin ooit als een geintje leek te beginnen, is uitgegroeid tot een systeem waarin inmiddels meer dan 900 miljard dollar omgaat.

Veel institutionele beleggers zijn in de Bitcoin gestapt. Zij zijn niet uit op speculatie maar zij hebben de functie “store of value” goed begrepen. Bovendien zal naarmate meer getwijfeld gaat worden aan de reële waarde van ons geld het vertrouwen in de “store of value” functie van de Bitcoin toenemen. Kortom, volgens veel deskundigen ziet het er gezond uit. Daarom is het goed nieuws dat er met Gulden een Nederlandse variant op de Bitcoin is. Gulden bestaat sinds 2014 en draait net als de Bitcoin decentraal en veilig op een eigen blockchain. De Gulden portemonnee, de wallet, is eenvoudig te openen. Bij aankoop van Gulden is legitimatie vereist. Gulden is alleen te koop bij aanbieders die voldoen aan de anti witwas voorschriften van de Nederlandsche Bank.

2 stappen voor het bemachtigen van Gulden:

1. Ga naar codeoranjegulden.nl en download de Gulden app.
2. Voer op codeoranjegulden.nl in jouw voorletter + de unieke code, die wordt verstuurd per e-mail en jouw Gulden ontvangstadres (vind je in de Gulden app).