Code Oranje geeft nieuwe leden 150 Gulden

guldenThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: 2 minuten -

“Wij hechten aan nostalgie, met een blik gericht op de moderne wereld.”

Code Oranje is wellicht wel één van de snelst groeiende politieke bewegingen in Nederland. En om nieuwe leden of mensen die leden aanbrengen een warm gevoel van welkom te geven, strooit Code Oranje met oer-Hollandse Guldens.

De terugkeer van de Gulden, is iets waar een aantal partijen in dit land al lange tijd van dromen. Bij Code Oranje blijft het niet bij mijmeren. Nee, wij leveren Gulden in the pocket. Aan ieder nieuw lid of aangebracht lid wordt 150 Gulden gegeven. Dat is bij de huidige koers €2,00 waard.

Nieuwe leden maken met de vertrouwde naam Gulden kennis met de digitale munt, de Nederlandse Bitcoin. Wat met bitcoins ooit als een geintje leek te beginnen, is uitgegroeid tot een systeem waarin inmiddels 617 miljard dollar in omgaat.
Vele institutionele beleggers zijn in de bitcoin gestapt. Zij zijn niet uit op speculatie maar zij hebben de functie “store of value” goed begrepen. Bovendien zal naarmate meer getwijfeld gaan worden aan de echte waarde van ons geld het vertrouwen in de “store of value” functie van de bitcoin toenemen. Kortom, volgens veel deskundigen ziet het er gezond uit. Daarom is het goed nieuws dat er met Gulden een Nederlandse variant op de bitcoin is. Gulden bestaat sinds 2014 en draait net als de bitcoin decentraal en veilig op een eigen blockchain. Een Gulden portemonnee, de wallet, is eenvoudig te openen. Bij aankoop van Gulden is legitimatie vereist. Gulden is alleen te koop bij aanbieders die voldoen aan de anti witwas voorschriften van de Nederlandsche bank.

Code Oranje staat open staat voor moderne ontwikkelingen. Daarom geeft Code Oranje elk nieuw- of aangebracht lid van de beweging als aardigheid 150 Gulden (bij de koers van vandaag). Zo kunnen in ieder geval de leden van Code Oranje op simpele wijze kennismaken met een ontwikkeling waaraan in de toekomst niet te ontkomen zal zijn.

2 stappen voor het bemachtigen van Gulden:

1. Ga naar codeoranjegulden.nl en download de Gulden app.
2. Voer op codeoranjegulden.nl jouw voorletter + laatste 4 cijfers van jouw lidmaatschapnummer in en jouw Gulden ontvangstadres (vind je in de Gulden app).