Peiling Maurice de Hond: 84% van Nederlanders wil dat verkiezingen doorgaan

richard de mosThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: < 1 minuten -

CODE ORANJE-LIJSTTREKKER RICHARD DE MOS: “VERKIEZINGEN BELANGRIJKER DAN OOIT!”

Een zeer ruime meerderheid in Nederland vindt dat de Tweede Kamerverkiezingen, ondanks de coronacrisis, op 17 maart door moeten gaan. Dat blijkt uit representatief onderzoek van Maurice de Hond in opdracht van Code Oranje, de politieke beweging van Richard de Mos.

Een grote meerderheid (84%) is voor het laten doorgaan van de verkiezingen. Code Oranje lijsttrekker Richard de Mos begrijpt deze uitkomst.

“Deze verkiezingen zijn belangrijker dan ooit. De Toeslagenaffaire, het zwalkende Coronabeleid, de Rutte-doctrine en tig gebroken verkiezingsbeloften schreeuwen om een snelle gang naar de stembus”, aldus Code Oranje lijsttrekker Richard de Mos, die niets wil weten van het uitstellen van de verkiezingen en het demissionaire kabinet zo snel mogelijk de koffers wil doen laten pakken.