Opnieuw kiest regionaal raadslid voor Code Oranje

hans peter klazengaThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: < 1 minuten -

Klazenga fan van Ombudspolitiek De Mos

Raadslid Hans Peter Klazenga van Gemeentebelangen Leidschendam-Voorburg (GBLV) is kandidaat-Kamerlid bij Code Oranje, de vernieuwingsbeweging van Richard de Mos, die in maart meedoet met de Tweede Kamerverkiezingen. Plaats 13 op regionale kandidatenlijst.

“De Mos brengt politiek terug bij de burger, door echt te luisteren wat er nodig is om hen te helpen”, stelt Klazenga, die ook in Leidschendam-Voorburg de politiek weer terugbrengt naar de straat. Dit met gebruik van de aanwezige kennis van inwoners. Zijn motto is “Doe wat je zegt en zeg wat je doet, kort, bondig en direct: hoe eenvoudig kan het zijn?!”

Code Oranje lijsttrekker Richard de Mos is blij met weer een raadslid dat zich aansluit bij zijn groeiende landelijke beweging.
“Als je ziet dat de landelijke overheid de gemeenten financieel helemaal aan het uitkleden is, wordt het tijd voor een lokale vuist in de Kamer. Twee tot drie miljard komen gemeenten jaarlijks tekort, dat gaat ten koste van jeugd- en ouderenzorg, veiligheid en de leefbaarheid. Ook het voorzieningenniveau holt achteruit, zoals het sluiten van politiebureaus en het schrappen van buslijnen. Dat gaan wij veranderen”, aldus De Mos, die met zijn landelijke beweging steeds vaker op zetels wordt gepeild.