Oud-VVD-bestuurslid Theo Kwakman kiest in Edam-Volendam voor Code Oranje

Theo KwakmanThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: < 1 minuten -

Theo Kwakman: “Stop de uitverkoop van Nederland!”

Oud-VVD-bestuurslid en secretaris Theo Kwakman wordt hét gezicht voor Code Oranje voor de regio Edam-Volendam. Hij komt op plek 14 van de kandidatenlijst voor deze kieskring.

“Nederland is de afgelopen tijd in de uitverkoop gedaan, en kapot bezuinigd. Kijk naar bijvoorbeeld de zorg, politie en het leger. De democratie gaat door het huidige beleid door het afvoerputje en mooie instrumenten als referenda zijn afgeschaft. En nu staat onze rechtsstaat en vrijheid van meningsuiting op het spel! Ikzelf ben van aanpakken en om problemen ook daadwerkelijk op te lossen. Daarom spreekt de Ombudspolitiek van Code Oranje mij enorm aan”, aldus Kwakman die ook blij wordt van de overige standpunten van de vernieuwingsbeweging van Richard de Mos, zoals de gekozen burgemeester, meer zeggenschap voor de burger, oplossen van de woningnood en het beperken van de immigratie.

Code Oranje wordt de afgelopen maanden op één a twee Kamerzetels gepeild. Volgens opiniepeiler Maurice de Hond met een groeipotentieel dat ligt tussen de drie en negentien zetels.