Echte Jan gaat Code Oranje

echte janThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: < 1 minuten -

Radioshow Jan Roos is terug van weggeweest.

U kent het allemaal nog wel: Het radioprogramma ‘Echte Jannen’ dat tussen 2010 en 2015 op NPO Radio 1 op zondagnacht te beluisteren was in de samenstelling Jan Roos en Jan Dijkgraaf en later Jan Roos en Jan Heemskerk. 

Voor Jan Dijkgraaf was ‘het mooiste dat hij ooit gedaan heeft’. Dat vertelde hij in gesprek met Patrick Kicken. “Het was een beetje ‘Radio Bergeijk 2.0’. Het was volkomen tegendraads, maar wel puur.”

Voor alle ‘Echte Jannen’-fans is er goed nieuws, Jan Roos gaat de komende tijd het programma opnieuw presenteren. Tot aan de Tweede Kamerverkiezingen komt er een wekelijkse Podcast, waarin de nieuwe politieke beweging Code Oranje centraal zal komen te staan. Samen met Richard de Mos en andere kandidaat-Kamerleden zal Jan Roos de politieke actualiteit en verkiezingscampagne bespreken. Uiteraard komen de vaste thema’s terug, zoals Echte Jan of Johan en de column van ‘Martin Simek’. Ook de laatste scoops en nieuwtjes, die heet van de naald zijn, worden gedeeld. Alle reden om te luisteren dus. 

De Podcast Echte Jan zal iedere zaterdag rond de klok van 13 uur verschijnen en te beluisteren zijn via Spotify, SoundCloud en ITunes.  

Luister hier de eerste aflevering.