Ouderen Appèl Eindhoven staat garant voor duizenden Code Oranje-stemmers in de lichtstad

This content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: < 1 minuten -

EINDHOVEN – Dré Rennenberg, fractievoorzitter van Ouderen Appèl Eindhoven, ziet in onze lijsttrekker Richard de Mos de ideale man voor een samenwerking. Deze week maakte dé lokale uit Eindhoven bekend dat het partner wordt van Code Oranje.

“Een stap om de Eindhovense burger een stem te geven in Den Haag.”, aldus Rennenberg. “In deze regio verdienen we het geld dat in de Randstad wordt uitgegeven. Dat moet veranderen. Het is met de verkiezingen voor de Tweede Kamer in zicht het goede moment om in te stappen”, zo vindt Rennenberg.

“We hebben op veel vlakken dezelfde visie. Als het bijvoorbeeld gaat om het betrekken van de inwoners en aandacht voor het kleine leed. Richard wil hier door samen te werken met meerdere lokale partijen landelijk aandacht voor vragen. Meer oog voor de regio. Dat spreekt ons erg aan.”, aldus Rennenberg, die in Eindhoven altijd op brede steun kan rekenen.