WORD OOK
VRIJWILLIGER

De verkiezingen van 17 maart 2021 hebben laten zien dat Code Oranje steeds bekender wordt. Honderdduizenden mensen hebben ons beter leren kennen. Ook zien we dat nog veel moet gebeuren om ons geluid nóg beter te laten horen. En daar hebben we jóuw hulp bij nodig! Kom daarom vandaag nog in actie en sluit je aan als vrijwilliger. Samen met jouw kennis en kunde ga je dan op heel veel verschillende manieren het gesprek aan. Dit doen we zowel online als offline: iedereen met een Oranje hart is dus geschikt om als vrijwilliger aan de slag te gaan!

Groep mensen

WAT KAN JE DOEN?

Vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze vereniging. We werken in teams van lokale mensen en ook kunnen mensen zich inzetten voor de social media, landelijke ondersteuning en dienstverlening die we bieden aan de betrokken lokale partijen. 

SOCIAL MEDIA?

Een voorbeeld is dat je met een team samen acties uitvoert, waarmee je op veel verschillende manieren het gesprek aangaat met onze (potentiële) achterban. Dit kan zowel online als offline zijn; zo kan dus iedereen kan dus online campaigner worden! Zo kun je de ene week de nieuwe aflevering van de Podcast Echte Jan Radioshow met een vriend bespreken en de andere week een gesprek aangaan met een kennis over een politiek onderwerp dat jullie beide interesseert. Het is namelijk essentieel dat we ondanks de Coronacrisis het gesprek aan blijven gaan. Met elkaar, maar vooral met anderen. Op die manier zorgen we er samen voor dat niemand in Nederland meer om de #OranjeGolf heen kan. 🌊

Wil je liever op een andere manier als campaigner bijdragen aan de campagne? Ook dat kan. Naast online campaigners zoeken we vrijwilligers voor heel veel andere functies..

DOE JE MEE EN KLEUR NEDERLAND ORANJE