Ambassadeurs

Wij zijn apetrots op onze Code Oranje ambassadeurs! Stuk voor stuk aansprekende en kleurrijke boegbeelden die fungeren als trots uithangbord en ons adviseren op hun vakgebied.

Johan Derksen

Ambassadeur Vrije Woord
Derksen over zijn ambassadeursschap voor Code Oranje: “Pal staan voor de vrijheid van meningsuiting staat bij hen met stip op nummer één en daar kan ik mij uiteraard geheel in vinden. De totale vertrutting van de samenleving waarin niks meer gezegd kan worden, hangt me behoorlijk de keel uit.”

Khalid Oubaha

Ambassadeur Horeca

Oubaha over zijn ambassadeursschap voor Code Oranje: “Bij elke persconferentie over het coronabeleid ontbreekt elke vorm van toekomstperspectief. Daarom kom ik samen met Code Oranje met het ‘Marshall-plan Horeca’!”

Marga Bult

Ambassadeur Zorg

Bult over haar ambassadeursschap voor Code Oranje: “Goed dat er een partij is die pleit voor de terugkeer van het Ziekenfonds, het eigen risico wil afschaffen en die ouderenwelzijn hoog in het vaandel heeft!”

Klaas Wilting

Ambassadeur Veiligheid
Wilting over zijn ambassadeursschap voor Code Oranje: “De totale strafrechtketen, politie, justitie en rechterlijke macht moet worden versterkt. Ik ben er gelukkig mee dat Code Oranje veel aandacht heeft voor een veilig en leefbaar Nederland.”

Bart Jan Oplaat

Ambassadeur Landbouw
Oplaat over zijn ambassadeursschap voor Code Oranje: “Met Code Oranje is er eindelijk een beweging die het opneemt voor de vergeten regio. Het belang van de agrarische sector wordt vaak met selectieve cijfers gebagatelliseerd.”

Frans Stuy

Kermis & Volksvermaak

Stuy over zijn ambassadeursschap voor Code Oranje: “Ik ben witheet over de loze beloftes van het kabinet en dat is voor mij een enorme motivatie om als ambassadeur voor Code Oranje aan de slag te gaan.”

Geert Bosman

Geert Bosman

Ambassadeur Horeca
Bosman over zijn ambassadeursschap voor Code Oranje: “Nu geef je iemand met je stem een volmacht voor vier jaar, die volgend jaar over iets gaat beslissen wat dan actueel is. Maar waar jij heel anders over denkt dan degene die jij je stem hebt gegeven. Dat moet anders.”
Deel als eerste dit bericht!
Grootte lettertype
Verander contrast