Bataljon aan BN’ers stuwt Code Oranje Kamer in

Leestijd: < 1 minuut -
Een heel bataljon aan bekende Nederlanders hebben zich geschaard achter Code Oranje, de vernieuwingsbeweging van Richard de Mos, die volgens peilingen kansrijk is voor een aantal zetels in de Tweede Kamer.
 
Zo kiest oud-international Andy van der Meyde weer voor Oranje. Ook de voetballers Lex Immers en Tom Beugelsdijk gaan voor de Basiself van de politieke beweging, die pleit voor meer inspraak voor de burger. Onder andere door het invoeren van het bindend referendum en de gekozen burgemeester.
 
Shownieuws diva’s Paty Brard en Dyantha Brooks zijn ook toe aan Ombudspolitiek, waarbij volksvertegenwoordigers thema’s niet plaatsen in linkse of rechtse hokjes, maar geïnteresseerd zijn in het oplossen van problemen. Ook oud-PowNed-verslaggever Dennis Schouten stemt op de partij van De Mos. Andere prominenten die voor Code Oranje kiezen zijn de Echte Jannen, Jan Dijkgraaf en Jan Roos. Ook zangeres Marga Bult, René Watzema, oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting, Erik de Vlieger, horecatycoons Khalid Oubaha en Geert Bosman en sportverslaggever Koert Westerman kleuren het vakje van Code Oranje woensdag rood.
Deel als eerste dit bericht!

 

Grootte lettertype
Verander contrast