Advocaat Peter Plasman stemt op Wil van Soest

Leestijd: < 1 minuut -
Van Soest is oudste kandidaat-Kamerlid van Nederland
 
De bekende Amsterdamse strafpleiter én nummer twee van Code Oranje heeft zojuist gestemd op Wil van Soest. Van Soest is fractievoorzitter van de lokale Partij van de Ouderen, Statenlid in Noord-Holland en staat zelf op plek zes van de vernieuwingsbeweging van Richard de Mos.
 
“Wil is een fantastische vrouw”, zegt Plasman nadat hij zijn stem op Van Soest heeft uitgebracht. “Ze staat met haar leeftijd natuurlijk lang in het leven en het is prachtig om te zien dat zij al die levenservaring nog dagelijks omzet in politiek. Politiek dichtbij de mensen en daarmee de Ombudspolitiek zoals wij die met Code Oranje ook bedrijven”, aldus Plasman.
Wil van Soest is met haar 84 jaar het oudste kandidaat-Kamerlid van Nederland.
Peter Plasman heeft gestemd op Wil van Soest
Deel als eerste dit bericht!

 

Grootte lettertype
Verander contrast