Dennis Schouten stemt Code Oranje

Leestijd: < 1 minuut -
Presentator en YouTube fenomeen kiest voor Ombudspolitiek!
 
Oud-PowNed verslaggever en RoddelPraat presentator Dennis Schouten, heeft aangegeven Code Oranje te stemmen en wel op de nummer vijf van de lijst, Mick de Vlieger. Eerder gaf zijn co-presentator van het wekelijkse RoddelPraat op YouTube, Jan Roos al aan op Code Oranje te stemmen.
 
 
De 25-jarige Schouten is met 241.000 volgers op Instagram en 81.000 abonnees op YouTube, razend populair op de social media. Vandaag maakte de presentator, met het kenmerkende Twentse accent, op zijn Instagram account bekend dat hij op De Vlieger stemt. Mick de Vlieger is getrouwd met Shownieuws presentatrice Dyantha Brooks en de zoon van Erik de Vlieger.
 
Eerder schaarden oud-voetballer Andy van der Meijde, zangeres Marga Bult, Veronica Inside gezicht Johan Derksen en ‘echte Jannen’ Jan Roos en Jan Dijkgraaf zich al achter de vernieuwingsbeweging van lijsttrekker Richard de Mos, die dezer dagen een serieuze gooi doet naar een aantal Kamerzetels. De bekende advocaten Peter Plasman en Sébas Diekstra, Leefbaar Rotterdam gezicht Tanya Hoogwerf en sportcommentator Koert Westerman staan ook allemaal op de kieslijst van Code Oranje.
Deel als eerste dit bericht!

 

Grootte lettertype
Verander contrast