Code Oranje lijsttrekker Richard de Mos bezoekt Centrum Markt Rotterdam

Leestijd: < 1 minuut -
“Met zoveel Leefbaar helden moet je hier je gezicht laten zien”
 
Met een heel team aan Leefbaar helden bezocht Code Oranje lijsttrekker Richard de Mos de Centrum Markt in Rotterdam. 
 
“Met de Leefbaar-raadsleden Tanya Hoogwerf, op plek 3 de eerste vrouw op de lijst, en Bart van Drunen heeft de grootste partij van Rotterdam een behoorlijk aandeel in de koers van onze beweging”, stelt De Mos, die ook wijst op zowel de oud-Leefbaar-raadsleden Ingeborg Hoogveld en Dries Mosch, alsmede op de voorzitter van de gebiedscommissie Rotterdam Prins Alexander, Vanessa Bruin.
 
“Wij willen met een heel netwerk van lokale partijen de ellende die de landelijke politiek heeft veroorzaakt gaan oplossen in de Tweede Kamer”, stelt De Mos, die wijst op en sluiten van ziekenhuizen, bejaardenhuizen en politiebureaus. Ook het tekort aan agenten, leraren en zorgpersoneel wil Code Oranje in de Kamer gaan ledigen. “Het Rijk heeft onder toeziend oog van de landelijke politiek een kaalslag gepleegd in de directe leefomgeving van mensen, kijk alleen maar naar de tekortschietende jeugd- en ouderenzorg.”
 
De Mos sprak op de markt met de kooplui in nood.
“Het sociaal-economische leven moet zo snel mogelijk weer op gang worden gebracht, daar valt de markt, waar nu alleen voedsel en bloemen verkocht mag worden, onder”, aldus De Mos, die op zijn nummer 3, Tanya Hoogwerf zal stemmen.
Deel als eerste dit bericht!

 

Grootte lettertype
Verander contrast