Statenfractie Mooi Overijssel kiest voor Code Oranje

Leestijd: < 1 minuut -

De fractieleden van de Statenfractie Mooi Overijssel, Fred Kerkhof en Chilion Snoek, kiezen voor Code Oranje. Op de sociale media zijn ze duidelijk over hun keuze: ‘Code Oranje staat het dichtst bij de werkwijze van Mooi-Overijssel. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de Code Oranje standpunten op het gebied van ouderenbeleid, defensie en politie. En vooral: het belang van inwoners consequent bovenaan zetten!’ 

Samen met Johan Stuut zijn er dus nu drie Statenleden van Overijssel die zich achter Code Oranje scharen. Stuut staat op plek 7 van de kieslijst Zwolle voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Richard de Mos is verheugd over deze brede steun vanuit Overijssel: ‘Mooi om te zien dat Ombudspolitiek als een golf door ons land trekt. ‘Van de straat naar de raad’ is een bekende uitspraak.  Nu zien we dat ook in de Staten van Overijssel terugkomen en na deze verkiezingen ook in het nationale parlement! Ik dank de fractie van Mooi Overijssel voor hun steun en ga graag met hen in gesprek over de toekomst’.

Naast deze Overijsselse Statenleden heeft Code Oranje inmiddels Statenleden in Groningen, Friesland en Noord-Holland.

Deel als eerste dit bericht!

 

Grootte lettertype
Verander contrast