De Mos krijgt belletje Kamervoorzitter en houdt na Code Oranje drive-in een tocht door Den Haag

Leestijd: 2 minuten -
Bonte stoet van met Code Oranje beplakte limo, busjes, auto’s en tuk-tuks
 
Code Oranje, de vernieuwingsbeweging van Richard de Mos die in diverse peilingen goed is voor een aantal zetels in de Tweede Kamer, hield vandaag een zogenaamde drive-in op het parkeerterrein bij het Noordelijk Havenhoofd op Scheveningen. Na een bevlogen toespraak van De Mos gingen de voertuigen in colonne door de hofstad.
 
“Code Oranje, relax en ontspan je”, schalde het door de speakers terwijl lijsttrekker Richard de Mos, vanuit de voorste wagen, de oproep deed om voor Ombudspolitiek te kiezen en lijst 16 te stemmen aanstaande woensdag. Op het parkeerterrein naast het beachstation kwamen ongeveer zeventig voertuigen bij elkaar. Onder andere een limousine, een oranje vintage VW busje, zes tuktuks en met oranje aangeklede auto’s vulden het terrein waar voorman De Mos de meute – coronaproof – toesprak. “Wat een geweldige Oranje Golf is er door Nederland aan het gaan! Wij gaan door tot de laatste minuut en slepen woensdag die zetels binnen”, zei de lijsttrekker die onthulde dat Kamervoorzitter Arib al gebeld heeft voor de eerste uitnodiging, mocht het daadwerkelijk lukken.
 
Code Oranje voorzitter Bert Blase nam de gelegenheid om Richard de Mos te complimenteren met de wijze waarop hij campagne gevoerd heeft. “Jij hebt Ombudspolitiek echt een gezicht gegeven, luisteren naar de mensen en politiek van onderop naar boven in plaats van andersom; politiek van de gewone mensen”, aldus Blase. Na de vlammende betogen, ging de bonte stoet in colonne door Scheveningen, Duindorp, Den Haag en Loosduinen onder aanvoering van De Mos. De vele enthousiaste reacties onderweg, getuigen van de grote steun die de oplossingsgerichte Ombudspolitiek van Code Oranje ook in Den Haag heeft.
Deel als eerste dit bericht!

 

Grootte lettertype
Verander contrast