Sportcommentator RTL Darts gooit Triple en Enkel 7 bij Code Oranje

KoertWestermanThis content has been archived. It may no longer be relevantLeestijd: 2 minuten -

Koert Westerman: “De Ombudspolitiek van deze vernieuwingsbeweging spreekt mij aan!”

De bekende sportpresentator en commentator Koert Westerman gaat de politiek in en heeft zijn rugnummer gekregen bij Code Oranje, de vernieuwingsbeweging van Richard de Mos.

“Ik ben onder de indruk van de door Code Oranje gepresenteerde basiself. Vooral dat er eindelijk een partij is die opkomt voor de cruciale beroepen. Meer geld naar zorgpersoneel, leraren en agenten”, aldus Westerman die het sterk vindt dat Code Oranje de bevolking de politieke agenda wil laten bepalen. “Dat kan door het invoeren van burgertoppen, digitale vormen van democratie en burgerbegrotingen. Maar vooral door het per direct invoeren van het bindend referendum.”

Het Oranje gezicht van Utrecht
De in Oudewater woonachtige Westerman gooit Enkel 7 op de kandidatenlijst voor de kieskring Utrecht. Op de overige kieskringlijsten gooit Triple 7 (plek 21).

“Hoop met deze hoge plek op de kandidatenlijst de provincie Utrecht een stem te geven in de Tweede Kamer”, aldus Westerns die in zijn woonplaats Oudewater komt met de lokale partij ‘Wij zijn Oudewater’.

In de peiling wordt Code Oranje al op één a twee Kamerzetels gepeild, Maurice de Hond stelt dat de nieuwe politieke beweging goed is voor een potentieel dat ligt tussen de 3 en 19 Kamerzetels.

basiself