| "Op weg naar nieuwe democratie....." | Deelnemer

In gesprek met Bart-Jan Krouwel

Leestijd: < 1 minuut -

Op maandag 25 februari zijn Code Oranje kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen van Gelderland Noah Hajji, Stan Nijenhuis en Jan de Grauw in gesprek gegaan met Bart-Jan Krouwel. Bart-Jan Krouwel is één van de twee oprichters van de Triodos Bank, en woont vandaag de dag op zijn woonboerderij, waar hij gewassen teelt voor de lokale voedselbank.

Bart-Jan Krouwel staat zowel verkiesbaar voor de Provinciale Staten namens Code Oranje als voor de Waterschappen namens Water Natuurlijk. De drie kandidaten hebben het met Bart-Jan onder andere gehad over het belang van water voor de inwoners van Gelderland en hoe hij gewassen teelt voor de lokale voedselbank.

Geschreven door: Noah Hajji