| "Op weg naar nieuwe democratie....." | Deelnemer

JP in DB bij CdK van NB

Leestijd: < 1 minuut -

 

Laten we er eens wat afkortingen tegenaan gooien: JP was vrijdag in DB bij de CdK van NB. JP is Jean-Pierre Adams, nummer 3 op onze kandidatenlijst. Hij was vandaag met vertegenwoordigers van andere partijen bij de formele provinciale start van de verkiezingscampagne in DB, Den Bosch. En dus was de Commissaris van de Koning Wim van der Donk daar ook bij. De CdK van NB. Noord-Brabant.

Op de sites van de andere partijen kunt u vast hun kandidaten bewonderen. JP laat liever een zaal zien met heel veel jongeren. De aftrap van de verkiezingen vond namelijk plaats tijdens de voorronde van het jongerendebat ‘Op weg naar het Lagerhuis’ van BNN/VARA. Leerlingen van verschillende middelbare scholen uit Brabant en de rest van Nederland waren daarbij aanwezig. Dat de nummers 1 en 2 er niet waren, komt omdat ze in Tilburg de aftrap van de campagne van Code Oranje Noord-Brabant bijwoonden. Die van CO-NB dus.

JP voelde zich n de loop van de middag steeds jonger worden.