| "Op weg naar nieuwe democratie....." | Deelnemer

Werkoverleg

Leestijd: < 1 minuut -

Een plaatje van het wekelijks overleg van de ‘bende van vier’, de kandidaten 1 tot en met 4 op de lijst van Code Oranje Noord-Brabant.

Jean-Pierre (tweede van links): ‘Dus ik ga de dertiende februari naar de jonge boeren. Leuk! En dan ga ik daar vertellen dat agrariërs vanzelfsprekend toekomst hebben in Brabant. En dat die toekomst al net zo vanzelfsprekend hand in hand gaat met duurzaamheid.’

Laurens (derde van links): ‘Dan zal ik er met Ton Jansen voor zorgen dat onze ruim honderd ondersteuningsverklaringen komende maandag worden ingeleverd waar ze moeten worden ingeleverd. Samen met de instemmingsverklaringen. Dan is die administratieve rompslomp eindelijk klaar. Blij dat we daarvan af zijn, zeg.’

Ery (helemaal rechts): ‘En dan benader ik dus die dame voor dat mooie campagne-idee van ons. Dat idee dat zo typisch Code Oranje is, omdat het heel inhoudelijk is. Niks pennen uitdelen, ballonnen oplaten, borrels organiseren en op markten leuren met flyers.’

Hanneke: ‘Al was het maar omdat we helemaal geen geld hebben voor pennen, ballonnen, borrels en flyers.’

Jean-Pierre, Laurens en Ery: ‘Ssst.’