| "Op weg naar nieuwe democratie....." | Deelnemer

Ons affiche. Dat is even schrikken

Leestijd: < 1 minuut -

Dit is het affiche van Code Oranje Noord-Brabant. En dat is even schrikken.

“Angstaanjagend”, was de eerste reactie die we kregen. We zijn zo eigenwijs dat als een compliment te beschouwen. Want bedenk deze poster tussen die van alle andere partijen. Dan is het handig dat ie opvalt, toch? Deze toch best indringende foto doet dat, denken wij.

Tweede reactie: “Wat een rimpels. Het oog van een oude man”. Klopt. Is er iets mis met oude mannen?

U begrijpt, Code Oranje Noord-Brabant is niet te beroerd om tegen de stroom in te zwemmen. Dat moet ook wel – als we mee dobberen met de traditionele politieke partijen, komt er van de vernieuwing van de democratie en de politiek niks terecht.


Voel je vrij de poster uit te printen en voor je raam te hangen! Klik voor de .pdf.